המתכון עוגת ירקות איטלקית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, גבינת פרמזן, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מטבל ירקות איטלקי, תבשיל ירקות איטלקי, ו אופים ירקות איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מוסיפים את פלפל, בצל קצוץ, פטריות, טופו ושום; לטחון 3 דקות או עד ירקות רכים. מערבבים רסק עגבניות, תיבול איטלקי, זרעי שומר, פלפל אדום מרוסק, ורוטב מרינרה; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
פירורי לחם, כמה חופנים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק