קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ליים עם אוכמניות ואוכמניות

עוגת ליים עם אוכמניות ואוכמניות
עוגת ליים עם אוכמניות ואוכמניות היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 10 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ ליים, אוכמניות, ריבה אוכמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת ליים עם אוכמניות, טארט גנאש מנטה מוקצפת עם אוכמניות, ו לימון וסיד קרם Parfaits עם אוכמניות.

הוראות

1
הגדר קערת overmedium מסננת מתכת בסדר ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להקציף ביצים, eggyolks, וסוכר בקערת מתכת בינונית אחרת להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
להקציף במיץ ליים. הגדר סיר גדול bowlover של בעדינות ומבשלמים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לטאטא כל הזמן עד curd מתעבהומדחום לקרוא מיידית insertedinto curd רושם 81° עד180, על 6minutes. מיד לשפוך קרדמסננת מוכנה להגדיר על קערה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים חמאה לחום מתוחים; בואו לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן לטאטא עד מעורבב וחלק. עטיפת Pressplastic ישירות על פני השטח של קרד, כיסוי לחלוטין. מקררים עד קור, כ 4 שעות. לעשות קדימה: סיד יכול להיותמוצע עד 2 ימים קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
באמצעות מיקסר חשמלי, beatbutter וסוכר בקערה בינונית עד wellblended, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים חלמון ביצה; תערובת ביטו.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3
מוסיפים קמח ומלח ומערבבים במהירות נמוכה עד שהתערובת דומה לאפונה גדולה.שימוש בידיים, ללוש בקערה רק עד doughcomes יחד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
העברת בצק לטארטפן בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לשבור חתיכות doughinto, ולאחר מכן לחץ על הבצק באופן שווה upsides ועל תחתית המחבת. לכסות וchill 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים תנור ל 177°. לחשוף סרטנים ואופים עד חום זהוב, על 35minutes. מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
הסר צדדים מחלון טארט למקם את הקרום על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
2
מורחים לימון curdevenly בקרום אפוי. סדר blackberriesin 2 מעגלים קונצנטריים רק בתוך הקצה של טארט.תל אוכמניות במרכז טארט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
3
Placejam בקערה קטנה מיקרוגל בטוח.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים במיקרוייב עד שהריבה נמסה, בערך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
5
להקציף כדי לשחרר ולהשתלב, להוסיףמים על ידי כפית אם עבה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
גרגרי הברשה. האם קדימה: טארט יכול להיות מורכב עד 8 שעות קדימה. צמרמורת נחשפה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1
לחיצה ישירה על עטיפות פלסטיק על פני השטח של הסידנשארת בטוחה כי העור אינו יוצר כצמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2
צחצוח פירות יער עםריבת אוכמניות קטנה נותן את הפריהציפוי גימור מבריק, מאפה חנות.
מרכיבים שתצטרך
בריבת בלקבריבריבת בלקברי
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים