עוגת לימון אוכמניות
עוגת Bundt לימון אוכמניות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 501 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, מלח, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת Bundt אוכמניות לימון עם זיגוג גבינת שמנת לימון, עוגת אוכמניות-לימון, ו עוגת לימון אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז מחבת 12 כוס עם חמאה מומסת, מוסיפים כמה כפות קמח ולסובב מחבת פרווה שווה, הקשה על עודף.
לנפות 3 כוסות קמח עם אבקת אפייה ומלח לקערה גדולה. בקערה קטנה, לשלב מיץ לימון, וניל וחמאה.
בקערה גדולה שנייה, לנצח חמאה, סוכר וגרידת לימון עד אור ורך.
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, מכות היטב אחרי כל אחד.
להוסיף על 1/4 של תערובת קמח, ואחריו 1/4 של תערובת חלב, ערבוב רק עד incorporated. חזור, לסירוגין מרכיבים יבשים ונוזליים, עד הבלילה משולבת היטב. מקפלים בעדינות אוכמניות.
מעביר את הבלילה למחבת, מתפשט באופן שווה.
אופים עד בודק מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 1 שעה.
תן מגניב במחבת על מתלה חוט במשך 10 דקות, ואז unmold עוגה.
מערבבים סוכר של ממתקים, חלב חמאה ו 2 כפות. מיץ לימון בקערה, ערבוב עד חלקה. זיגוג צריך להיות pourable; אם זה עבה מדי, להוסיף מיץ לימון, 1 כפית. בכל פעם, עד שהוא מגיע עקביות הרצוי.
יוצקים חצי זיגוג על עוגה חמה.
בואו מגניב במשך 1 שעה, ואז לשפוך זיגוג נשאר על עוגה ומגישים.