עוגת לימון מסוכר-שומר
מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, סודה לשתיה, ליווי: קצפת קלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת לימון מסוכר-שומר, אדממה, סלט סלרי ושומר עם לימון מסוכר, ו סלרי אסיאתי, שומר, סלט אדאמה עם לימון מסוכר, מ ' קמח, מדי.
הוראות
מחבת שמן קלות ותחתית שורה עם סיבוב גדול של נייר שעווה, קפלים הצדדים זמירה כדי להתאים. מעט שמן נייר. צד קו עם רצועת 2 אינץ ' רחב של נייר שעווה מספיק זמן כדי לעטוף סביב בתוך מחבת כדי לכסות קפלים, ואז מעט שמן.
חותכים נורת שומר לאורכו עם מבצעה לפרוסות עבה 1/4 אינץ ' מספיק (אודות
כדי לכסות את התחתית של מחבת עוגה.
מכסים שומר במים קרים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מוסיפים סוכר, מים (3/4 כוס), גרידה, וזרעי שומר לסיר ומביאים לסיר ומבשלים, תוך ערבוב עד שהסוכר מומס.
מוסיפים פרוסות שומר ומבשלים בעדינות עד רך שקוף ונוזל הוא מתקתק, על 40 דקות. הרם פרוסות שומר החוצה עם מזלג ולסדר דקורטיבי בתחתית מחבת העוגה. אם יש לך יותר מ 1/3 סירופ כוס, להרתיח כדי להפחית; אם פחות, להוסיף מים. סירופ מגניב מעט, ואז לשפוך (דרך מסננת בסדר רשת אם תרצה) על שומר.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד אור ורך.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ואז מכים בגוון.
במהירות נמוכה, מערבבים בתערובת קמח ב 3 קבוצות, לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח, ומערבבים עד רק בשילוב. בעדינות כפית הבלילה מעל ציפוי, מתפשט באופן שווה.
אופים עד העוגה הוא חום זהוב, עץ לבחור מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. עוגה מגניבה במחבת 15 דקות, ואז להתהפך על צלחת ולהמשיך להתקרר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
העוגה היא הטובה ביותר ביום שהיא נעשית אבל שומר, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר 3 ימים.