עוגת מוס שוקולד-דובדבן לבנה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1295 קלוריות. אם יש לך חמאה, שוקולד, קצפת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת מוס שוקולד לבן דובדבן, אדום, לבן וכחול (מוס שוקולד לבן, ג'לי אוכמניות, קוקוס דקוויוז עם עוגיות אגוזי לוז), ו פירות מוס שוקולד דובדבן.
הוראות
1
מערבבים שוקולד בקערה מתכת בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסר קערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים גיליון נייר שעווה על משטח העבודה.
4
יוצקים שוקולד על נייר. עבודה במהירות באמצעות מרית אופסט, להפיץ שוקולד בשכבה דקה על נייר לתוך 10x10 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
5
מקום גיליון שני של נייר שעווה מעל, לחיצה לשחרר את רוב בועות האוויר.
6
גליל נייר עד בחוזקה לתוך גליל 3/4 אינץ ' רחב צמרמורת עד להגדיר, על 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 5 ימים קדימה. לעטוף בניילון ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
מערבבים דובדבנים וריבות בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה עד משמר להמס תערובת מתחילה להתבשל. להפחית את החום בינוני ולהמשיך להתבשל עד דובדבנים מתחילים לרכך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. מערבבים שקדים extract.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה. לחמם מעט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
ריבת תותים דלת סוכר
אפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1
מחממים תנור ל 350°f. קל מעיל 9 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית עם תרסיס nonstick. לעבד עוגיות שבורות, סוכר, קמצוץ של מלח במעבד עד עוגיות טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להוסיף חמאה מומסת; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך עד incorporated. לחץ בחוזקה ובאופן שווה על הצדדים התחתון למעלה של צלחת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3
אופים קרום עד המשרד, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
להעביר צלחת פאי למדף; מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1
מניחים 2 כפות מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מפזרים ג ' לטין מעל; לתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
3
בינתיים, מערבבים 3/4 כוס שמנת ושוקולד לבן בסיר קטן על אש בינונית נמוכה עד השוקולד הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים תערובת ג ' לטין; מערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
6
העברה לקערה גדולה. מערבבים בקרם 3/4 כוס. מקררים רק עד צונן אבל לא להגדיר, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת שוקולד לבן צונן עד פסגות המשרד טופס. מקפלים דובדבנים קצוצים. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים תמצית שקדים וקמצוץ מלח וממשיכים להכות עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח בסוכר. להמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים תערובת ביצה לבן לתערובת שוקולד לבן; מקפלים רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
10
מוס שוקולד לבן כפית לתוך קרום מקורר, mounding במרכז. פרוש שברי שוקולד מריר משעווה-גליל נייר (שוקולד יפרוץ לחתיכות ארוכות ומעוקלות כאשר ייפתח נייר). סדר רסיסים דקורטיביים על גבי מוס. צמרמורת עד מוס מוגדר, לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות עם כיפת עוגה ולשמור מקורר.