קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת מלך חמאה במילוי גבינת שמנת

עוגת מלך חמאה במילוי גבינת שמנת
אם יש לך בערך 4 שעות ו-40 דקות לבלות במטבח, עוגת מלך חמאה עם מילוי גבינת שמנת עשויה להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מרהיב לנסות. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 284 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-17 גרם שומן כל אחת. תמורת 61 סנט למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, ביצים, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הקייג'ון. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 13%, המנה הזו גרועה למדי. עוגת קינג במילוי גבינת שמנת, עוגת קינג ביתית במילוי גבינת שמנת ועוגת קינג מרדי גרא במילוי פירות וגבינת שמנת דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מערבבים 4 כוסות קמח, סוכר לבן, שמרים ומלח יחד בקערת העבודה של מערבל סטנד עם וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
טורפים 3 ביצים בקערה נפרדת. ממיסים חמאה בסיר על אש נמוכה ומקציפים חמאה לחמאה מומסת; מחממים עד שמדחום לקריאה מיידית קורא 120 מעלות F (49 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
טורפים את תערובת החמאה לביצים טרופה ומצננים את התערובת ל-110 מעלות פרנהייט (43 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מקציפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח במהירות בינונית-נמוכה לקבלת בצק יציב ואלסטי, כ-10 דקות. אם הבצק לא נפרד מדפנות קערת המערבל במהלך הלישה, טורפים פנימה עוד 1/4 כוס קמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
הופכים את הבצק על משטח עבודה ולשים במשך דקה; יוצרים כדור ומניחים בקערה עם חמאה, הופכים את הבצק כך שיצפה קלות בחמאה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה את הקצה החיצוני של תבנית עוגה בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מערבבים גבינת שמנת, 1 כוס סוכר קונדיטורים, 2 כפות קמח, מיץ לימון, תמצית וניל ואגוז מוסקט בקערה עד שהמילוי חלק.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחוררים את הבצק והופכים על פיסת נייר פרגמנט מקומחת קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
מרדדים בצק למלבן בגודל 10X28 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מורחים מלית גבינת שמנת על המלבן, ומשאירים גבול של 1 אינץ' לאורך כל קצה. הרם קצה של דף נייר הפרגמנט כדי לרדד את הבצק לצורת בול, החל מקצה של 28 אינץ'. צובטים תפרים סגורים כדי לאטום במילוי, שומרים גליל על נייר הפרגמנט.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
11
עטפו את הבצק המלא סביב החלק החיצוני של תבנית העוגה בגודל 8 אינץ' משומנת בחמאה כדי ליצור מהבצק טבעת; סגור את הקצוות. השתמש בנייר אפייה כדי להרים את העוגה ותבנית העוגה ולהחליק תבנית אפייה מתחת לקלף. שחרר בעדינות תבנית עוגה ומשאיר את העוגה בצורת טבעת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
12
טורפים ביצה אחת עם מים בקערה קטנה; להבריש עוגה עם שטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
אופים עוגת מלך בתנור שחומם מראש עד להזהבה, כ-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
תנו לעוגה להתקרר.
15
מערבבים 1 כוס סוכר של קונדיטורים, סירופ תירס וחלב בקערה; מערבבים פנימה 1 כפית מיץ לימון, או כמות הדרושה כדי לדלל את הציפוי למרקם סמיך אך מעט נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
לטפטף עוגת מלך עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם

מרכיבים

63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי1801 לב מפאלדי טרי אם אפשרBulgarian-style buttermilkBulgarian-style buttermilk120דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר ממתקיםסוכר ממתקים4חתיכות טופי הית' ברמבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת גבינת שמנת בטמפרטורת החדרחבילת גבינת שמנת בטמפרטורת החדר1תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה3ביצים בטמפרטורת החדרביצים בטמפרטורת החדר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, או לפי הצורךמיץ לימון, או לפי הצורך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים4חתיכות טופי הית' ברבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר לבןסוכר לבן7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילה עלייה מהירה שמריםחבילה עלייה מהירה שמרים

יין מומלץ: קרם שרי, סוביניון בלאן, יציאה, יין ורדים, Moscato Dasti, אלברינו

עוגת קינג עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, סוביניון בלאן ופורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.