קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג שוקולד

עוגת מרנג שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג שוקולד. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח ים, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הקמח והמלח בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף הלהב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את החמאה ואת הירק קיצור תהליך עד התערובת דומה ארוחה גסה, 8 עד 10 שניות. עם המעבד על הדופק, להוסיף מספיק של מי קרח, 1 כף בכל פעם, עד הבצק מחזיק יחד מבלי להיות דביק או מתפורר. לעצב את הבצק לתוך דיסק לעטוף בניילון נצמד. צינה עד המשרד והלחות חולקה באופן שווה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
קמח משטח עבודה נקי ומערוך.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
מניחים את דיסק הבצק במרכז פני השטח המשוריין. החל במרכז הבצק, רול, אבל לא נגמר, הקצה העליון של הבצק. חזור למרכז, והתגלגל אל, אבל לא מעל, הקצה התחתון. הרם את הבצק, תן לו רבע סיבוב והנח אותו על משטח העבודה. המשך מתגלגל, חוזר על הפניות ברבעון, עד שיש לך דיסק על 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
להקל את המאפה לצלחת עוגה 9 אינץ'. לקצץ 1 אינץ ' גדול יותר מהקוטר של צלחת העוגה; מקפלים את המאפה התלוי מתחת לעצמו לאורך שולי הצלחת. לקבלת קצה דקורטיבי פשוט, לחץ על הקוצים של מזלג סביב המאפה המקופל. כדי להפוך קצה מחורץ, באמצעות הן את האצבע ואת האגודל, צביטה crimp את הבצק המקופל. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
כדי עיוור לאפות את הקרום, מחממים את התנור ל 425 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מקמט פיסת נייר קלף, ולאחר מכן להניח אותו שטוח על החלק התחתון של המאפה. משקל הנייר עם משקולות עוגה, שעועית יבשה או אורז לא מבושל; זה ישמור את קרום העוגה לא ממומש להתנפח בתנור.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
אופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר מהתנור ולהסיר את הנייר ואת המשקולות. (ניתן להשתמש מחדש באורז או בשעועית לאפייה עיוורת מספר פעמים.) לחזור לתנור ולאפות את הקליפה הריקה עד חום זהוב עמוק, על 10 דקות יותר (במשך 30 דקות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
עבור המילוי והקצפת: בעוד קרום העוגה חם, צחצחו את הקרקעית עם השוקולד המומס והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
11
בסיר, לשלב 1 כוס החלב והסוכר מגורען. בקערה, לשלב את הנותרים 1 כוס חלב, אבקת קקאו וקמח להקציף ביסודיות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
מחממים את הסיר עם תערובת חלב סוכר על חום בינוני גבוה עד רותח. לאט להוסיף את תערובת חלב קמח ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
13
מוסיפים את החלמונים, מקציפים כל הזמן, וחום עד שהוא חוזר לרתיחה. לאחר התערובת מגיעה לרתיחה, מיד להוסיף את הוניל ולהסיר אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
14
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה אפוי. להפריש להתקרר לחלוטין ולהגדיר, על 2 שעות בטמפרטורת החדר או 1 שעה בקירור.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
15
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
כדי להפוך את ציפוי מרנג, למקם את החלבונים ביצה בקערה לא מגיב עם קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
17
מוסיפים את הקרם של טרטר, באמצעות מערבל יד, לטאטא במהירות גבוהה עד קצף. מנפים את הסוכר של הממתקים מעט בכל פעם ומקציפים עד שהלבנים מבריקים ומחזיקים פסגות נוקשות כאשר המברשת מורמת.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
18
כדי לסיים את העוגה, כפית מרנג על העוגה, לוודא שהוא נוגע בקצוות של קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
19
אופים עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות. באמצעות סכין משונן, לחתוך את העוגה לתוך טריזים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק