קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגת מרנג שזיפים

עוגת מרנג שזיפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג שזיפים. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לכם שמנת טרטר, חלבוני ביצה, טפיוקה מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים, ו טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 425° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את השזיפים בקערה. לטעום אותם כדי לקבל תחושה של כמה מתוק הם; אם הם bracingly טארט להוסיף את מלא 1/2 כוס סוכר, אבל אם הם בצד מתוק להוסיף רק 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הטפיוקה, זורקים את התערובת יחד עד שהפרי מצופה באופן שווה, ומניחים בצד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
באופן שווה להפיץ את תערובת השזיף בתוך קרום העוגה הצונן, מוכן ומניח בתנור 425°f. לסובב את העוגה לאחר עשר דקות ואופים במשך חמש נוסף לפני הורדת התנור ל 350°. אם השזיפים מתחילים לשרוף, מניחים פיסת נייר כסף משובץ, רופף על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
אופים עוד 20-25 דקות, עד המילוי מתחיל לבעבע בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר את העוגה מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
לאחר העוגה התקררה, מניחים את החלבונים ביצה, קרם טרטר, ואת ההליכה בקערה של מערבל מצויד מצורף מקצף.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
שים את הסוכר והמים בסיר קטן ומערבבים אותו כך שאין כתמים יבשים, דואג לא להתיז כל סוכר על הקצוות של הסיר. מביאים את תערובת הסוכר לרתיחה וממשיכים לבשל עד שהוא מגיע 235°, לעתים קרובות לשטוף את הצדדים של הסיר עם מברשת טבולה במים. כשהסוכר מתקרב לטמפרטורה הרצויה, מתחילים להכות את הביצים כך שהן קצף אך עדיין רטובות למדי. לאט לטפטף את הסוכר לתוך הקערה של המיקסר כפי שהוא פועל על מהירות נמוכה עד בינונית, ואז להגדיל את המהירות לטאטא עד מרנג מחזיק פסגות המשרד, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
למעלה העוגה עם מרנג ולהשתמש בכף כדי לעצב אותו לתוך המראה הרצוי.
10
מניחים את העוגה מתחת לטוחן בתנור וצופים בה בזהירות כאשר משטח המרנג מקרמל והופך לחום זהוב. זה יקרה במהירות, כדי להיות בטוח לצפות בו בזהירות ולמשוך אותו החוצה כאשר הוא הגיע לרמה הרצויה שלך של חושך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מגישים באופן מיידי.