עוגת מרשמלו
פאי מרשמלו עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 284 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, קרקרים, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: לא לאפות s ' mores עוגה, S 'mores-N-berry Bars For National s' mores Day - August 10, ו עוגת דובדבנים.
הוראות
שלב את כל החומרים לקרום במעבד המזון. דופק עד משולב לחלוטין.
יוצקים תוכן למחבת טופס האביב ולחץ עם האצבעות כדי ליצור קרום שעולה 2 אינץ ' מסביב לקצה. צ ' יל במקרר עד מוכן לשימוש.
הפוך את המילוי: ממיסים שוקולד ומניחים בצד.
להקציף יחד מחצית הסוכר ואת עמילן התירס. בקערה נפרדת, להקציף יחד ביצים וחלמונים.
שלב את שתי תערובות לטאטא עד תערובת הביצה חלקה וקלה, על דקה אחת.
מניחים את החלב, את החצי השני של הסוכר, ואת המלח בסיר בינוני. מביאים את החלב לרתיחה וממזגים את הביצים עם תערובת חלב חם בתוספות קטנות, מטאטא כל הזמן.
מוסיף את התערובת בחזרה לסיר ולהגדיר על חום בינוני, לטאטא כל הזמן. התערובת תתחיל להתעבות; להמשיך לטאטא. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להקציף במשך 2 דקות נוספות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
לטאטא בשוקולד, ולאחר מכן לשפוך את התערובת לתוך קרום מוכן ולחץ פלסטיק לעטוף ישירות על גבי. צ ' יל במשך 3 שעות, עד סט.
הפוך את ציפוי: כאשר אתה מוכן לשרת, לשלב את ביצה לבן, מלח וקרם של טרטר בקערה של מערבל עמדה מצויד מצורף מקצף להקציף עד קצף. בלום את הג ' לטין ב 1/4 כוס מים ולהניח בצד.
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס, ומים בסיר בגודל בינוני על חום בינוני. להביא את התערובת עד 116°. מיד לטאטא את הג ' לטין פורח (זהיר, זה יהיה גמגום), ואז להפוך את המיקסר עד מהירות גבוהה לאט לשפוך את התערובת החמה במורד הצד של הקערה.
לטאטא על גבוה עד התערובת הופכת אור, דביק, ועבה.
צינור או כף מעל העוגה הצוננת. Brulee העליון עם לפיד קולינרי או מתחת לגריל בתנור.