פשטידת העוף של סבתא מעודכנת עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 415 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בצק עלים, ביצה, 2 כף. רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מבשלים ומערבבים עוף ברוטב מחבת גדולה על חום בינוני 5 דקות. או עד שנסיים. מערבבים ירקות ומרק. כפית לתוך 9 אינץ ' צלחת אפייה מרובע מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם VELVEETA.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גבינת Velveeta
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
לפתוח גיליון מאפה; מקום על תערובת עוף. מקפלים מתחת לקצוות של מאפה; לחץ על גבי צלחת אפייה לאטום.