עוגת סל פירות יער
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת סלסלת פירות יער. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 288 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות ותאספי פירות יער, אם יש לכם עוגות בטי, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגת סל תות, עוגת סל תות, ו עוגת סל פסחא (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך, אופים ועוגה מגניב לערבב 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות באמצעות מים, שמן וביצים לפי הוראות על תיבת. לעטוף או שקית 1 שכבת עוגה מקורר; להקפיא לשימוש עתידי.
כדי להפוך את מרנג, תנור חום כדי 191°. בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים וניל. מרנג כף מעל הנותרים שכבת עוגה מקורר, מה שהופך את הקערה במרכז העוגה עבור פירות יער.
אופים 12 עד 15 דקות או עד מרנג הוא חום זהוב. מגניב לחלוטין על מדף קירור.
בזמן ההגשה, בעדינות לערבב פירות יער עם דבש מעיל. למלא קערה מקורר עוגה עם פירות יער.