עוגת ספוג חלב חם של די
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת הספוג החם של די. מנה אחת מכילה 235 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 22 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם חלב, תמצית וניל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 18% , המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. נסו את עוגת ספוג חם חלב II , עוגת ספוג חלב חם , ועוגת ספוג חלב חם של Bev ו-Boston Cream Pie עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית כיכר אחת גדולה או תבנית אחת עם צינור 10 אינץ'.
בסיר על אש בינונית-נמוכה מערבבים את החלב והחמאה. לא להרתיח.
בקערה גדולה טורפים את הביצים עד לקבלת צבע בהיר. מוסיפים את הסוכר בהדרגה לביצים ואז מערבבים פנימה את הקמח ואבקת האפייה. מערבבים פנימה את החלב החם והחמאה. מקציפים רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה את הווניל.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים ב-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 45 עד 50 דקות.
מניחים לעוגה להתקרר בתבנית במשך 10 דקות.
מוציאים את העוגה מהתבנית ומצננים על רשת.