עוגת ספל קפה סיאטל
עוגת ספל קפה סיאטל דורשת סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מספק כ 12 מנות . אם יש לך ביצים, תערובת עוגת קינמון מערבולת קפה, לחמניות ארוחת ערב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה לא כל כך סופר. נסו עוגת ספל קפה סיאטל, עוגות הקפה הטובות ביותר בסיאטל, ו "עוגת ספל השוקולד" (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חמאה וקמח מחבת 10 כוסות או צלחת אפייה מרובעת. חותך 1 אינץ ' את צמרות של לחמניות. דמעה צמרות לחתיכות 1 אינץ'; להפריש.
מניחים תחתית של לחמניות, לחתוך את הצד, במחבת מוכנה.
מערבבים תערובת עוגת קפה (מנה מערבולת קינמון), מים, אספרסו מיידי, שמן, ו -2 ביצים בקערה גדולה. לנצח עד שיתמזג היטב.
יוצקים חצי הבלילה על לחמניות.
מפזרים תוכן של שקית מערבולת קינמון.
להקציף נשאר 1 ביצה, חלב, וסוכר בקערה אחרת להתמזג.
מוסיף צמרות רול שמורות לתערובת חלב; להפריש עד תערובת חלב נספג.
יוצקים תערובת לחם מעל הבלילה עוגה במחבת, ולאחר מכן לשפוך הבלילה נותרת מעל. באמצעות שיפוד או מקל אכילה מעץ, חובטים מערבולת יחד.
אופים במשך 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד מרכז העוגה יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבת על מדף קירור במשך 25 דקות. הפוך עוגה על מתלה קירור; הסר מחבת.
מניחים את העוגה בצד ימין על מגש ומגישים חם. למצגת חמודה, מגישים פרוסות בספלי קפה.