קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

עוגת סקווש קיץ

עוגת סקווש קיץ
אם 84 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת סקווש הקיץ יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, קונכיית מאפה בלתי מוסווית, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: סקווש קיץ מגולח עם פריחת סקווש, קיץפשוט ביותר סקווש, ו סקווש הקיץ של איימי.

הוראות

1
קו פגז מאפה unricked עם עובי כפול של רדיד חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
אופים ב 450° במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר נייר כסף; מברשת קלות עם ביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אופים 5 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מתלה תיל; להפחית את החום עד 350°
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
במחבת nonstick גדולה, קישואים לטגן וקישואים צהובים בשמן במשך 10 דקות או עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהובסקווש צהוב
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מפזרים תבלינים; כפית לתוך קונכיה. למעלה עם עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
8
מערבבים את הגבינה ומיונז; להפיץ מעל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
9
אופים ב 350° במשך 25 דקות או עד חום זהוב. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה