עוגת ערמונים הונגרית
אם יש לך שוקולד מריר, ערמונים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: עוגת ערמונים הונגרית, עוגת אורז בהשראה הונגרית, ו עוגות מוס שוקולד הונגריות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בשורה התחתונה של מחבת springform 9 אינץ משומן עם נייר קלף. ואז משמנים את נייר הקלף.
במעבד מזון מחית את הערמונים עם החמאה והרום, מגרדת את הצדדים, עד שהתערובת חלקה.
מוסיפים את השוקולד המריר והמתיך וממזגים את התערובת עד שהיא משולבת היטב. עם המנוע פועל, להוסיף את החלמונים, 1 בכל פעם, ולהעביר את התערובת לקערה גדולה.
בקערה עם מערבל חשמלי לנצח את הלבנים עם המלח עד שהם מחזיקים פסגות רכות, להוסיף את הסוכר, קצת בכל פעם, מכות, והכה את מרנג עד שהוא מחזיק פסגות נוקשות.
לטאטא על רבע מקצפת לתוך תערובת השוקולד כדי להאיר אותו ולקפל את המרנג הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון.
אופים את העוגה באמצע תנור 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 עד 55 דקות, או עד בודק יוצא עם פירורים דבקים בו ואת החלק העליון הוא סדוק.
תן את העוגה מגניב במחבת על מתלה במשך 5 דקות, להסיר את הצד של המחבת, ולהפוך את העוגה על מתלה אחר.
הסר את החלק התחתון של המחבת, הפוך את הטורט על מתלה, ולתת לו להתקרר לחלוטין. (העוגה תיפול כפי שהוא מתקרר.)
כדי להפוך זיגוג: לשים 6 אונקיות של שוקולד קצוץ דק בקערה קטנה, בסיר להביא 1/2 כוס השמנת לרתיחה, ושופכים אותו על השוקולד. מערבבים את התערובת עד השוקולד נמס ואת הזיגוג הוא חלק ומערבבים ב 1 כף של הרום. טובלים כל ערמונים מסוכרים באמצע הדרך לתוך זיגוג כדי מעיל אותו חלקית, להעביר את הערמונים למגש מכוסה בנייר כסף, ולתת להם להגדיר.
הפוך את העוגה על מתלה להגדיר על נייר שעווה, לשפוך את הזיגוג על זה, להחליק את הזיגוג עם מרית ולתת עודף לטפטף למטה בצד, ולתת את העוגה לעמוד במשך 2 שעות, או עד הזיגוג מוגדר.
להעביר את העוגה בזהירות צלחת הגשה ומקשטים אותו עם ערמונים מצופה.
הפוך את הקצפת רק לפני ההגשה של העוגה: בקערה צוננת עם מקטרים להכות את 1 כוס שמנת כבדה עד שהוא מחזיק פסגות רכות, להכות את 2 כפות סוכר ו1 כפות רום, ולהכות את התערובת עד שהוא מחזיק פסגות קשות. מקפלים את הערמונים מסוכרים קצוצים.