קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ערמונים עם רוטב לימון: Castagnaccio

עוגת ערמונים עם רוטב לימון: Castagnaccio
עוגת ערמונים עם רוטב לימון: Castagnaccio דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר, חלב, חתיכות אגוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. נסו Castagnaccio (עוגת ערמונים איטלקית), Castagnaccio con Lardo (עוגת ערמונים עם גב שמן), ו לימון, קרם פרש ועוגת ערמונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
בקערת ערבוב גדולה, מניחים את הקמח, סוכר ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
להוסיף 1/2 כוס חלב לאט להוסיף את שאר החלב, ערבוב כל הזמן כדי למנוע יצירת גושים בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
משמנים את מחבת העוגה עם 1 כף השמן ויוצקים את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
5
לטפטף את החלק העליון של הבלילה עם שמן הזית הנותר ולהפיץ את הרוזמרין באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
6
אופים במשך 45 דקות, או עד קיסם פירסינג במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
בעוד castagnaccio הוא בישול, בסיר קטן, לשלב את הלימונים, סוכר, ו 1 כוס מים על חום בינוני. מבשלים עד רך למדי תוסס, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
הסר את castagnaccio לשרת או חם או מגניב עם רוטב לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה