עוגת פאדג'מנטה
מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. לך לחנות ותביא ציפוי מוקצף, גבינת שמנת, צבע מזון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו פאדג'מנטה, פאדג'מנטה, ו פאדג'מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 232°. להפוך את קרום העוגה לפי ההוראות על תיבת עבור קרום אחד
פגז אפוי באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
אופים 9 עד 11 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, חלב חום ותערובת פודינג לרתיחה מלאה על חום בינוני, תוך ערבוב מתמיד.
הסר מהחום. מערבבים בשוקולד צ ' יפס עד מומס.
מניחים פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג. מקררים 45 דקות או רק עד מקורר.
בקערה קטנה, גבינת שמנת ביט, אבקת סוכר, תמצית מנטה וצבע מזון עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. במהירות נמוכה, בהדרגה לנצח 1 כוס של ציפוי מוקצף עד בשילוב.
מורחים במעטפת אפויה מקוררת.
מערבבים תערובת פודינג מקורר; מורחים על שכבת גבינת שמנת. בזהירות להפיץ שנותר 1 כוס מוקצף ציפוי על שכבת פודינג.
מקשטים עם שבבי שוקולד. מקררים 1 שעה או עד מקורר לפני ההגשה. לאחסן במקרר.