עוגת פאונד טרופית
הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגת לימון טרופית, עוגת שוקולד לבנה טרופית, ו עוגת בננה טרופית + בגידה.
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה; מברישים קלות על צד אחד של כל פרוסת עוגה.
מניחים את הצד החמאה כלפי מעלה בתוך 15 אינץ ' מרופדים בנייר כסף. איקס 10-ב. איקס 1-ב. פאן. לצלות 3-4 ב. מהחום במשך 1-2 דקות או עד חום זהוב.
במחבת גדולה ממיסים את יתרת החמאה; מוסיפים פירות. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 5 דקות או עד לחימום. מערבבים דבש; מבשלים 2 דקות.
מניחים שתי פרוסות עוגה על כל אחת משש צלחות הקינוח. מעל כל אחד 1/2 כוס תערובת פירות; מפזרים קוקוס.
מקשטים בזרעי רימון אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגת פאונד בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.