עוגת פאונד עם Grand Marnier-משמשים עלומים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה יבשה עם משמשים עלומים Grand Marnier. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 762 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו את גרנד מרנייה, סוכר מגורען, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: Grand Marnier Cranberry Pound Cake, עוגת Grand Marnier, ו Grand Marnier Crepe Cake.
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור; מחממים ל 325°f. חמאה ומחבת קמח.
לטאטא מלח, קרם של טרטר, הל, ו 3 כוסות קמח בקערה בינונית.
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, להכות 2 כוסות חמאה עד אור מאוד ורך, על 5 דקות. להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה להוסיף סוכר superfine. הגדל את המהירות לגבוה והכה עד בהיר מאוד וקרם, 6-8 דקות יותר.
הוסף ביצים 1 בכל פעם, מכה כדי להתמזג בין תוספות. מקציפים בשמנת ווניל. להפחית את המהירות עד נמוך; בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב עד בשילוב בעיקר. לסיים ערבוב עם מרית גומי רק עד בשילוב. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה, מסתובב באמצע, עד העליון הוא חום זהוב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, 70-80 דקות.
להעביר מחבת מתלה תיל; לתת עוגה להתקרר לחלוטין לפני היציאה.
לעשות קדימה: העוגה יכולה להיות אפויה 3 ימים קדימה. אחסן היטב בטמפרטורת החדר.
להביא Grand Marnier, סוכר מגורען, ו 2/3 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב כדי לפזר סוכר.
מוסיפים משמשים וג ' ינג ' ר, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים בעדינות עד שמשמש רך מאוד, 20-25 דקות.
הסר ג ' ינג ' ר רק לפני ההגשה.
מגישים עוגה עם משמשים וסירופ וקצפת.
לעשות קדימה: משמשים ניתן לחלוט 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה.