עוגת פודינג אגוזים ושוקולד
עוגת פודינג אגוזי לוז שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. אם יש לכם מים, אבקת סוכר, ליקר בטעם אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו פודינג אגוזי לוז שוקולד, אגוזי לוז Decadent-פודינג שוקולד, ו עוגת קלואה שוקולד עם אגוזי לוז מלוח שוקולד חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. גריז 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) זכוכית צלחת אפייה עם ספריי בישול או קיצור. בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, סוכר מגורען, אגוזי לוז, 2 כפות קקאו ואבקת האפייה. מערבבים בחלב, ליקר 1/4 כוס והשמן.
מפזרים את הבלילה עם סוכר חום וקקאו 1/4 כוס.
יוצקים מים רותחים על הבלילה.
אופים 40 עד 45 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב 20 דקות לפני ההגשה.
בינתיים, בקערה קטנה מקוררת, לנצח מרכיבים שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
כדי לשרת, כפית עוגת פודינג חמה לתוך קערות קינוח בודדים; פודינג כפית על עוגה. למעלה עם קצפת.