עוגת פודינג בסגנון מסעדה
עוגת פודינג ביצה בסגנון מסעדה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם מלח, תמצית vanillan, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פודינג ביצים פורטוגזי, עוגת פודינג קוקוס, ו סלסה בסגנון מסעדה.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C.)
בקערה גדולה, לשלב ביצים, סוכר, מלח ווניל.
מערבבים רק מספיק כדי לשלב את כל החומרים. תניח בצד. בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, לשלב חלב וחמאה. השתמש מקציף תיל ומערבבים כל הזמן עד שהחלב מתחיל לעלות בסיר ברתיחה מהירה-5 עד 8 דקות. לעולם אל תפסיק לערבב, או שהחלב יישרף.
יוצקים את התערובת החמה לתוך תערובת הביצה, ערבוב כפי שאתה שופך.
יוצקים תערובת פודינג לקרום. הגן על הקצוות של הקרום עם טבעת של רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות.
הסר רדיד ואופים במשך 8 עד 10 דקות. המילוי יראה מעט מנענע. אפשר להתקרר.