עוגת פודינג לימון עם קולי פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פודינג לימון עם קולי פטל. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 319 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו פטל בסירופ, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לימון פנה קוטה עם קולי פטל, עוגת חמוציות-שקדים עם קולי פטל, ו עוגת שוקולד ללא קמח עם ציפוי מקרון פקאן עם קולי פטל.
הוראות
הפוך עוגת פודינג: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לטאטא יחד קמח, מלח, ו 1/2 כוס סוכר בקערה.
להקציף יחד חלמונים, חלב, גרידה, ומיץ ולהוסיף מרכיבים יבשים, לטאטא עד בשילוב היטב.
לנצח את הלבנים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות רכות, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה הנותרים 1/4 כוס סוכר, מכות, ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק.
לטאטא על רבע מהלבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות (הבלילה תהיה דקה).
יוצקים את הבלילה לתוך מוקרם משומן קל 1/2 ליטר או צלחת אפייה רדודה אחרת ואופים באמבט מים חמים עד נפוח וזהב, 40 עד 45 דקות.
הפוך קולי פטל בזמן העוגה הוא אפייה: פטל מחית עם סירופ, סוכר, ומיץ לימון בבלנדר או מעבד מזון.
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה, לחיצה על מוצקים.
מגישים עוגת פודינג עם סירופ.
הערות: קולי שומר 3 ימים, מכוסה ומקורר. אתה יכול גם לעשות את זה קולי עם פטל טרי. הסכומים יהיו שונים במקצת: השתמש 2 1/2 כוסות פטל טרי 1/4 כוס סוכר.