עוגת פודינג לימון
עוגת פודינג לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 140 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לך מיץ לימון, חלב, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חביצת פודינג לימון, פודינג שלג לימון עם רוטב בזיליקום, ו פודינג לחם אננס עם רוטב פודינג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 2 ליטר תבנית אפייה. להפריד את הביצים.
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, החמאה ו 1 1/2 כוסות של הסוכר הלבן.
מקציפים את החלמונים ומוסיפים לתערובת הסוכר יחד עם חלב וגרידת לימון.
מערבבים היטב ומוסיפים את מיץ הלימון.
בקערה אחרת לנצח חלבונים ביצה עד נוקשה, מוסיף לאט את הסוכר הלבן 1/2 כוס הנותרים. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה.
יוצקים הבלילה לתוך המנה מוכנה.
מניחים את המנה במחבת רדודה של מים חמים ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 55 עד 60 דקות או עד השחמה קלה.
מגישים חמים של צונן עם סוכר' ממתקים מאובקים על גבי.