עוגת פודינג לימון
עוגת פודינג לימון עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם חלבונים ביצה, ג'לי לימון טעם מיידיות פודינג & מילוי עוגה, תערובת עוגהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת פודינג לימון, עוגת פודינג פוק, ו עוגת פודינג בננה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ואופה תערובת עוגה לפי הוראות על חבילה עבור תבנית אפייה 13x9 אינץ', באמצעות חלבוני ביצה, מים ושמן.
הסר מהתנור. מיד לתקוע חורים דרך העוגה לתחתית המחבת עם ידית עגולה של כף עץ. (או, לתקוע חורים עם קש שתייה פלסטיק, באמצעות סיבוב תנועה לעשות חורים גדולים.) חורים צריכים להיות במרווחים של 1 אינץ'.
להוסיף תערובות פודינג יבש. הכה עם חוט להקציף 2 דקות. מיד לשפוך על מחצית תערובת פודינג דק באופן שווה על עוגה חמה לתוך חורים לעשות פסים.
בואו נשאר תערובת פודינג לעמוד עד מעובה מעט. כף מעל עוגה, מתערבל לעוגת "פרוסט".
מקררים לפחות 1 שעה או עד מוכן לשרת.
חתוך ל-24 ריבועים. לאחסן במקרר.