קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת פודינג ריבס אני

עוגת פודינג ריבס אני
עוגת פודינג ריבס שאני דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 369 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד עבור יום האם. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, קרום עוגה לא עטוף, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פודינג קוקוס, עוגת פודינג ריבס, ו עוגת פודינג ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים חלמונים לקצף עבה. בהדרגה להכות את הסוכר, קמח, חמאה מומסת או מרגרינה. אם באמצעות ריבס טרי, להשתמש 3 כפות קמח; אם באמצעות ריבס קפוא, להשתמש רק 2 כפות. מערבבים בחתיכות ריבס.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
2
לזרוק תערובת ריבס לתוך קליפת עוגה לא מוסוות, צונן. מכסים מילוי עם קרום העליון. חליל ולפרוק את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3
אופים על המדף התחתון של התנור ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 10 דקות, ואז ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 30 דקות. מגניב קצת לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן