עוגת פודינג ריבס אני
עוגת פודינג ריבס שאני דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 369 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד עבור יום האם. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, קרום עוגה לא עטוף, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פודינג קוקוס, עוגת פודינג ריבס, ו עוגת פודינג ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חלמונים לקצף עבה. בהדרגה להכות את הסוכר, קמח, חמאה מומסת או מרגרינה. אם באמצעות ריבס טרי, להשתמש 3 כפות קמח; אם באמצעות ריבס קפוא, להשתמש רק 2 כפות. מערבבים בחתיכות ריבס.
לזרוק תערובת ריבס לתוך קליפת עוגה לא מוסוות, צונן. מכסים מילוי עם קרום העליון. חליל ולפרוק את העוגה.
אופים על המדף התחתון של התנור ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 10 דקות, ואז ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 30 דקות. מגניב קצת לפני חיתוך.