עוגת פודינג שוקולד חם אני
עוגת פודינג פאדג'חם אני צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לך מים, תמצית vanillan, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: רוטב פאדג'חם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו בורבון ומילקשייק שוקולד חם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת אפייה מרובעת 8 אינץ ungreased לשלב את תערובת ביסקוויט, סוכר לבן, 2 כפות קקאו, אגוזים, חלב, תערובת וניל היטב.
מערבבים סוכר חום וקקאו 1/4 כוס. כפית באופן שווה מעל תערובת עוגה. אל תערבבי.
יוצקים את המים הרותחים בזהירות על הכל. אל תערבבי.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות. אפשר לעוגה להתקרר במחבת במשך 20 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם קצפת או גלידת וניל.