קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת פירורים אוכמניות תפוח

עוגת פירורים אוכמניות תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת דומדמניות אוכמניות תפוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1389 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עוגת פאי, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פאי תפוחים-חמוציות-דומדמניות עם ציפוי צרפתי, עוגת פירורי תפוחים חמוציות, ו עוגת קרמבל חמוציות ותפוחים.

הוראות

1
לקלף ולפרוס את התפוחים: לקלף ולפרוס את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2
שים את הפרוסות לתוך קערה ומפזרים אותם עם מיץ לימון (או חומץ תפוחים) כפי שאתה עובד כדי להפוך אותם קצת יותר טארט (זה יגביר את הטעם שלהם) ולשמור אותם מ discoloring כמו שאתה עובד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את החמוציות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
משרים את דומדמניות בברנדי: 
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
5
מניחים את הברנדי ואת דומדמניות בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
תן לשבת לפחות שעה, עד דומדמניות הם שמנמנים. בעוד דומדמניות הם השריית ברנדי, לקלף ולפרוס את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
7
הפוך ציפוי streusel: 
8
מערבבים יחד 1 כוס קמח ו 2/3 כוס סוכר חום בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את החמאה, חותכים אותה עם האצבעות או בבלנדר מאפה עד שהתערובת יוצרת גושים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
לזרוק פרוסות תפוח עם סוכר, קמח, גרידה, תבלינים, ברנדי, דומדמניות: בקערה גדולה נפרדת לערבב 1 כוס סוכר לבן עם 6 כפות קמח, גרידת תפוזים, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
דומדמניותדומדמניות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים את התפוחים והאוכמניות לתערובת הסוכר וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים את דומדמניות וברנדי לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
14
לשים מילוי תפוחים לתוך קליפה עוגה, העליון עם ציפוי streusel: מילוי ערימה לתוך מאפה פאי unbaked.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
15
מפזרים ציפוי על המילוי. מניחים פאי על תבנית אפייה כדי לתפוס את המיצים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
16
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
אופים על המדף התחתון עד הבועה מיצים, 55 עד 65 דקות. אם העוגה מתבשלת מהר מדי, לכסות באופן רופף עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
18
הגדר עוגה על מדף, חשופה, להתקרר במשך 2 עד 3 שעות.

מרכיבים

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגת קרמבל. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. מלאכית הקציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מלאכית קציר מאוחר ריזלינג
מלאכית קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך, מתוק, שנקטף מהבציר האחרון של ריזלינג כאשר הענבים הם כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.