תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי פירור תפוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 538 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קיצור ירקות מוצק, מיץ לימון, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), עוגת פירורים ריבס ופאי פירור תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון.
הוראות
1
מערבבים את הקמח, המלח והסוכר במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1
מערבבים את הקמח, סוכר, קינמון ומלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה והדופק כדי ליצור פירורים בינוניים (עם חתיכות בגודל של אפונה).
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מפזרים את ציפוי על תפוחים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
אופים במשך 1 שעה, או עד הקרום הוא חום זהוב התפוחים רכים.הערה מקדימה: העוגה יכולה להיות מורכבת עד 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
5
בואו מגניב, ואז לכסות ולקרר. כדי להתחמם, להביא את העוגה לטמפרטורת החדר, ואז חום ב 350 F במשך 20 דקות.