קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

עוגת פירות יפנית השנייה

עוגת פירות יפנית השנייה
עוגת פירות יפנית השנייה היא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1554 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 87 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זה מושלם עבור חג המולד. זה עובד טוב כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מים, ציפורן טחונה, קוקוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוגת פירות יפנית, עוגת שיפון יפנית, ו עוגת ספוג יפנית (קסוטרה).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). גריז וקמח 4 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות. זורקים יחד את הצימוקים, הקוקוס והפקאנים בכוס 1 מהקמח עד לציפוי. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאת שמנת ו -2 כוסות סוכר עד לקבלת אור ותפוח. מקציפים חלמונים בזה אחר זה. מנפים יחד הנותרים 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3
מוסיפים לתערובת מוקרמת, לסירוגין עם חלב, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה תערובת צימוקים, פקאן וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
בקערה נקייה מקציפים חלבונים עד להתפתחות פסגות נוקשות. מקפלים לבלילה עד שלא נותרו פסים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחלקים את הבלילה לארבע תבניות אפייה בגודל 9 אינץ ' (בערך 1 1/2 עד 2 כוסות לתבנית).
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
אופים בתנור שחומם מראש למשך 25 עד 30 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מגניב במחבתות 10 דקות, ואז להתברר על מתלים תיל כדי לסיים את הקירור.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מערבבים 2 כוסות סוכר ו 1/4 כוס קמח בסיר, מוסיפים מים ומערבבים עד להמסה. קוצצים לימונים ותפוזים לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים עד עבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים 2 כוסות קוקוס. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
להרכיב עוגה עם מילוי בין שכבות, וכלה במילוי על גבי.

מרכיבים

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טאניאן ווינסנט קארמה טרה ברולה שנין בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
טניה ווינסנט קארמה טרה ברולה שנין בלאן
טניה ווינסנט קארמה טרה ברולה שנין בלאן
# 65 יין הצופה העליון 100 של 2019קהל נעים צ ' נין בלאן לכל אירוע, זה בקבוק שופע מספק הערות של יערה והדרים אשר מאוזנים על ידי חומציות בהירה, חלקה.