והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו צנוברים, שמן זית, צימוקים זהובים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת קפה משובצת פירות, קבב פירות ועוגת פירות, ו עוגת פירות קיץ עם מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 375°f. גריז מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם חמאה 1 כף ומפזרים פירורי לחם, הקשה ורועד מחבת להפיץ פירורים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
סוכריות מצופות שוקולד
2
מביאים מים לרתיחה בסיר כבד תחתית גדול מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ולהוסיף פולנטה בזרם איטי, יציב, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. מוסיפים מלח ושמן זית וממשיכים לערבב עד שפולנטה מתעבה והמים נספגים במלואם, כ-30 עד 60 שניות.
מוסיפים סוכר, צנוברים, צימוקים, תאנים, הנותרים 2 כפות חמאה, ביצה מוכה, זרעי שומר ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
גרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלי
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
כמו למשל M&M's
5
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6
לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן, החלקה למעלה עם מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עד tester עוגה יוצא נקי, 45 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
8
העברה למתלה קירור וקריר במחבת 10 דקות. הפוך עוגה על צלחת, ולאחר מכן הפוך על מתלה קירור כך בצד domed פונה כלפי מעלה. מגניב לחלוטין על המדף, 1 עד 2 שעות, לפני ההגשה.