עוגת פקאן פאונד
עוגת פקאן פאונד היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 846 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח, חמאה, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת פקאן פאונד, עוגת פקאן פאונד, ו עוגת פקאן דרומית (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי כ 2 דקות או עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות 5 דקות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהצהוב נעלם.
מערבבים קמח ומלח, ומוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם בורבון, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל ופקאנים קצוצים.
יוצקים את הבלילה למחבת שפופרת משומנת ומשוריינת 10 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 30 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 עד 15 דקות.
הסר מן המחבת, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.