עוגת פקאן קוקוס
עוגת פקאן קוקוס עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלכם. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 533 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מים, קוקוס, חלב חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת פקאן קוקוס, עוגת בלנדר פקאן קוקוס, ו עוגת קפה קוקוס-פקאן.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את הביצים, 2 כוסות סוכר, שמן ו -2 כפיות תמצית.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת הביצים לסירוגין עם חלב חמאה רק עד להרטבה. מערבבים פנימה קוקוס ופקאן.
כפית לתוך 10-ב משומן. מחבת צינור מחורץ.
אופים בחום של 350 למשך 60-70 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את המים, החמאה ושאר הסוכר. מביאים לרתיחה; מבשלים 5 דקות.
מסירים מהאש; הוסף תמצית שנותרה.
לאט לשפוך סירופ חם על עוגה חמה. מצננים במחבת במשך 4 שעות לפני שמוציאים לצלחת הגשה. אבק עם סוכר קונדיטורים אם תרצה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב עוגה עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.