פונדו בונפרטה
פונדו בונפרטה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 20 דקות. אם יש לכם סיידר תפוחים, גבינת בונפרטה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 14%. מתכונים דומים: מחכה Bonaparte Muffaletta (מהדורת הרמיקס), פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ו ערב פונדו משפחתי {הפונדו האהוב עליי + בגידה!}.
הוראות
בקערה, יוצקים את המים הרותחים על הפטריות המיובשות, מכסים ומניחים לשבת במשך 30 דקות.
ניקוז, שמירה על נוזל השרייה. קוצצים את הפטריות המיובשות, חוזרים לנוזל השרייה ומניחים בצד.
בסיר, ממיסים את החמאה ומזיעים בצלצלי שאלוט במשך 5 דקות.
מוסיפים את הפטריות הקצוצות והנוזל שלהם. מביאים לרתיחה ולהפחית עד הנוזל הוא התאדה כמעט לחלוטין.
מוסיפים את הסיידר ומביאים לרתיחה.
בקערה, לזרוק את גבינת בונפרטה עם עמילן תירס.
מוסיפים שליש מהגבינה לסיר ומערבבים בעדינות עם כף עץ. חזור עם הגבינה שנותרה, שליש בכל פעם.
מחממים את התערובת עד מתחת לרתיחה. זה צריך להיות נחמד וחלק אבל לא עבה מדי.
הסר מהחום ומערבבים את השום הטחון.
להוסיף קצת סוכר, אם תרצה, כדי לנטרל כל מרירות.
מגישים בסיר פונדו עם לחם וירקות לטבילה.