עוגת פקאן קנטאקי
עוגת פקאן קנטאקי יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 626 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-55 דקות. אם יש לך שבבי שוקולד, חמאה, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת פקאן קנטאקי, עוגת פקאן קנטאקי, ו לא רק לפאי פקאן דרבי קנטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לערבב קמח 1/2 כפית מלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
תנור חום ל 191°. עם מערוך משונן, רול מאפה לתוך עגול 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; חליל לפי הצורך.
בקערה גדולה, להכות סוכר, חמאה, סירופ תירס, בורבון, 1/2 כפית מלח והביצים עם מקציף חוט או מקצף יד. מערבבים בפקאנים ושוקולד צ ' יפס.
יוצקים לתוך צלחת עוגה מאפה מצופה. כיסוי קצה של מאפה עם רצועת 2-3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 40 עד 50 דקות או עד שנקבע, הסרת רדיד במשך 15 דקות האחרונות של אפייה. מגניב 30 דקות. מקררים עד מקורר, בערך 2 שעות.