קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פרגים לימון

עוגת פרגים לימון
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, ביצים, אחוז שומן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, עוגת קישואים עם לימון ופופסיד, ו עוגת פורים פופיסיד עם זיגוג לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לשלב את פרג זרעים, גרידת לימון, וחלב. להפריש להשרות לפחות 1 שעה או בקירור לילה. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת כיכר 6 כוס עם נייר שעווה. במערבל מצויד מצורף whisk (או באמצעות מערבל יד), מקציפים את הביצים ואת הסוכר יחד עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה נפרדת, לנפות את החומרים יבשים יחד. עם ריצת המיקסר, לטפטף את השמן, תמצית וניל, ותמצית שקדים לתערובת הביצה. עם המיקסר עדיין פועל, להוסיף קבוצות מתחלפות של מרכיבים יבשים תערובת פרג זרע חלב לתערובת הביצה. הבלילה תהיה דקה במקצת.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים 1 עד 1 1/4 שעות, עד שהמרכז הוא הרים וסדוק וכל העוגה היא מוצקה ויבשה על גבי. הימנע פתיחת התנור בעת אפייה. אל תאפה יותר מדי או שהעוגה תיפול.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בואו להתקרר במחבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן להפוך על מתלה תיל ולהמשיך קירור לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף