עוגת פרגים לימון
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, ביצים, אחוז שומן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, עוגת קישואים עם לימון ופופסיד, ו עוגת פורים פופיסיד עם זיגוג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את פרג זרעים, גרידת לימון, וחלב. להפריש להשרות לפחות 1 שעה או בקירור לילה. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת כיכר 6 כוס עם נייר שעווה. במערבל מצויד מצורף whisk (או באמצעות מערבל יד), מקציפים את הביצים ואת הסוכר יחד עד אור ורך.
בקערה נפרדת, לנפות את החומרים יבשים יחד. עם ריצת המיקסר, לטפטף את השמן, תמצית וניל, ותמצית שקדים לתערובת הביצה. עם המיקסר עדיין פועל, להוסיף קבוצות מתחלפות של מרכיבים יבשים תערובת פרג זרע חלב לתערובת הביצה. הבלילה תהיה דקה במקצת.
אופים 1 עד 1 1/4 שעות, עד שהמרכז הוא הרים וסדוק וכל העוגה היא מוצקה ויבשה על גבי. הימנע פתיחת התנור בעת אפייה. אל תאפה יותר מדי או שהעוגה תיפול.
בואו להתקרר במחבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן להפוך על מתלה תיל ולהמשיך קירור לפני ההגשה.