עוגת פרוסה כתומה
עוגת תפוז פרוסה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 781 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קמח, סוכר, ממתקים כתומים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת פרוסה כתומה, עוגת פרוסה כתומה, ו כיכר פרוסה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). מעט שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ ' אחד.
בקערת ערבוב, מרגרינה שמנת וסוכר מגורען עד חלקה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. ממיסים סודה לשתייה בחמאה ומוסיפים לתערובת המוקצפת.
מניחים קמח בקערה גדולה ומוסיפים תאריכים, פרוסות תפוז ואגוזים. מערבבים כדי מעיל כל חתיכה.
מוסיפים תערובת קמח וקוקוס לתערובת מוקצפת. זה עושה בצק נוקשה מאוד, ולכן יהיה צורך לערבב עם כף עץ.
יוצקים את הבלילה למחבת הצינור.
אופים במשך 2 1/2 עד 3 שעות. ברגע שהעוגה מגיעה מהתנור, מערבבים את מיץ התפוזים והממתקים סוכר ושופכים על עוגה חמה.