עוגת פרנץ ' טוסט מצופה תות
מתכון עוגת פרנץ ' טוסט מצופה תות מוכן בערך 9 שעות והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם חלב, סוכר, ממרח גבינת שמנת אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו עוגת פרנץ ' טוסט מצופה תות, גבינת שמנת לחם מטוגן עם ציפוי תות, ו Streusel עקף פרנץ ' טוסט בספל (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מורחים על 1 כף גבינת שמנת על 12 פרוסות לחם. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו ליצור 12 כריכים.
מניחים כריכים בתבנית אפייה כדי לכסות את תחתית המנה.
בקערה בינונית, לנצח ביצים. הכה בחלב, 1/4 כוס סוכר, מלח וקינמון עד מעורבב היטב.
יוצקים על לחם בתבנית אפייה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות. הפוך פרוסות לחם מעל. כיסוי; להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
קוצצים 1 כוס התותים. (לקרר פירות יער שנותרו. בקערה לא מתכת, מערבבים בעדינות תותים קצוצים, 1/2 כוס סוכר ואמרטו עד מעורב. כיסוי; להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
כאשר מוכן לאפות, לחמם תנור 204°. Uncover צלחת אפייה; לטפטף פרוסות לחם עם חמאה מומסת.
אופים 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב.
בינתיים, פרוס תותים הנותרים ולהוסיף תערובת תות צונן; לערבב קלות.
מגישים פרנץ ' טוסט עם ציפוי תות.