עוגת פרפר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פרפר. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לך קישוטי ממתקים עגולים, קרטון, סוכרים בצבע בטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: עוגת חתוך פרפר, עוגת פרפר, ו עוגת פרפר.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). גריז או תחתית ספריי וצדדים של שני 8-או 9-אינץ ' מחבתות עגולות. הפוך, אופים ועוגה מגניב כמו בימוי על תיבת 8-או 9-inch סיבובים. לעטוף ולהקפיא שכבה 1 לשימוש מאוחר יותר. להקפיא את השכבה הנותרת 45 דקות לפני חיתוך כדי להפחית פירורים.
לחתוך מעוגל העליון של העוגה כדי להפוך משטח שטוח; עוגת מקום לחתוך בצד למטה.
חותכים עוגה במחצית לרוחב; לחתוך כל חצי לתוך 1/3 ו 2/3 חתיכות (כפי שמוצג בתרשים).
מניחים חתיכות עוגה על מגש כדי ליצור פרפר. בעדינות להפריד חתיכות עוגה כדי ליצור כנפיים.
שמור 1/2 כוס זיגוג; להפריש.
מורחים למעלה וצדדים של עוגה עם שכבה דקה של ציפוי לאטום בפירורים. להכניס למקרר או להקפיא 30 עד 60 דקות כדי להגדיר ציפוי. עוגת פרוסט עם נשאר ציפוי.
מניחים מקל ממתקים בין חתיכות עוגה לגוף פרפר.
מערבבים צבע מזון לתוך זיגוג שמור עד מעורבב היטב.
פרוש על העוגה בתבנית הרצויה על הכנפיים. קווי מתאר כנף עם ג ' ל.
מניחים סוכריות ג ' לי על פינות כנפיים. לקשט פרפר עם קישוטי ממתקים. החנות מכוסה באופן רופף.