קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קופסת קרח לימון

עוגת קופסת קרח לימון
פאי קוביות קרח לימון עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 587 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא חמאה, קרקרים, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת לימון שמנת.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במעבד מזון, דופק את הקרקרים גרהם עם סוכר ומלח עד הקרקע דק אבל לא אבקתי.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהפירורים נרטבים באופן שווה; מעבירים למחבת springform 9 אינץ ' ולוחצים לתחתית ושני שלישים במעלה הצד. מניחים את המחבת על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
בקערה בינונית, לטאטא את החלב המרוכז עם מיץ לימון. בקערה אחרת, באמצעות מיקסר כף יד, לנצח את גרידת לימון עם חלמונים עד חיוור. הכה בתערובת חלב מרוכז עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את המילוי לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
אופים את העוגה במשך 25 דקות, עד שהמרכז מתנועע מעט והקצוות נקבעים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
להעביר את המחבת למתלה; לתת מגניב במשך 1 שעה. באופן רופף לכסות את המחבת עם ניילון לעטוף להקפיא את העוגה לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
לעטוף מגבת מטבח חמה, לחה סביב הצד של מחבת springform לשחרר את העוגה; להסיר את הטבעת. באמצעות סכין חמה, לחתוך את העוגה, להעביר צלחות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד