קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קוקוס אננס

עוגת קוקוס אננס
עוגת אננס קוקוס עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. אם יש לך מלח, ביצים, רום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת קוקוס ואננס, עוגת קוקוס אננס, ו עוגת קוקוס אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f וחמאה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה מרובע (2 אינץ ' עמוק).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מנפים קמח עם מלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לחמם ביצים וסוכר בקערת מתכת גדולה להגדיר מעל סיר של מים רותחים, בעדינות לטאטא כל הזמן, עד פושרת.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
סירסיר
4
הסר קערה מחום והוסף וניל, ולאחר מכן הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד עבה וחיוור ומשולש נפח (כ 5 דקות עם מיקסר עומד או 10 דקות עם יד מוחזקת). מנפים קמח ומלח על ביצים ב 2 קבוצות, מתקפלים בעדינות אך ביסודיות לאחר כל אצווה. מקפלים בחמאה מומסת עד בשילוב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות עוגה, החלקה צמרות.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
אופים עוגות באמצע התנור עד שבוחן יוצא נקי ועוגות זהובות, כ -15 דקות. מגניב מחבתות על מדפים 5 דקות, ואז להתהפך על מדפים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מערבבים יחד מילוי מרכיבים בסיר כבד עד קורנפלור הוא מומס. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ואז מבשלים, ערבוב, 3 דקות. מילוי מגניב לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
1
מביאים מים וסוכר לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום ומערבבים ברום.
מרכיבים שתצטרך
רוםרום
3
העברה לקערה קטנה וצינה עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
לקצץ את הקצוות של עוגות במידת הצורך לחתוך כל אופקית לשניים עם סכין משונן ארוך כדי ליצור סך של 4 שכבות דקות. שים 1 שכבת עוגה, לחתוך את הצד, על צלחת עוגה מברשת העליון עם קצת סירופ רום, ואז להפיץ חצי מילוי אננס על זה. למעלה עם שכבת עוגה אחרת מברשת עם סירופ, ואז להפיץ עם כ 2/3 כוס חמאה שמנת. למעלה עם שכבת עוגה שלישית מברשת עם סירופ, ואז להפיץ אננס הנותרים על זה. למעלה עם השכבה הרביעית, לקצץ בצד למטה, מברשת עם סירופ הנותרים. כפור הצדדים העליון של עוגה עם הנותרים חמאה שמנת, ואז מעיל עם קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
קוקוסקוקוס
חמאהחמאה
סירופסירופ
קרםקרם
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
1
* שכבות עוגה ניתן לעשות 2 ימים קדימה והשאיר unsplit. שמור, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.* מילוי אננס יכול להיות מוכן 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.* סירופ רום יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר, מכוסה.* עוגה ניתן להרכיב 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
סירופסירופ
עוטףעוטף
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק