קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

עוגת קילו בגריל עם Marscarpone

עוגת קילו בגריל עם Marscarpone
עוגה יבשה בגריל עם Marscarpone דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם עוגה עבה, גבינת מסקרפונה, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו עוגת קילו בגריל עם Marscarpone, עוגת שוקולד עם ציפוי Marscarpone קפה, ו עוגת קילו בגריל עם זיגוג גבינת שמנת ואפרסקים בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את מסקרפונה, סוכר ווניל בקערה עם מרית גומי עד חלקה. מקפלים בפקאנים; מכסים ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים מחבת גדולה או מחבת על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מורחים קצת חמאה על שני הצדדים של כל פרוסת עוגה (כ 2 כפות בסך הכל). טוסט במחבת עד הזהב, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בואו מגניב.
5
שלב את הסוכר החום ואת הנותרים 2 1/2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב, עד נמס תוסס, על 3 דקות. בזהירות להוסיף את הקרם ולבשל, ערבוב, על 1 דקה יותר. מערבבים את האוכמניות, לנפץ כמה פירות יער עם גב כף.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהחום, ולאחר מכן להוסיף את הקוניאק ולחזור לחום בינוני. בזהירות להטות את המחבת כך הקוניאק מצית (אם באמצעות תנור חשמלי, להחזיק גפרור מואר ליד הרוטב כדי להצית אותו); לבשל עד שהלהבות שוככות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מורחים קצת mascarpone מילוי על פרוסות עוגה 4 קילו; קרוב עם הנותרים 4 פרוסות עוגה. למעלה עם האוכמניות והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
צילום: אנדרו מקאול
9
מערבבים את מסקרפונה, סוכר ווניל בקערה עם מרית גומי עד חלקה. מקפלים בפקאנים; מכסים ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מחממים מחבת גדולה או מחבת על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מורחים קצת חמאה על שני הצדדים של כל פרוסת עוגה (כ 2 כפות בסך הכל). טוסט במחבת עד הזהב, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
בואו מגניב.
13
שלב את הסוכר החום ואת הנותרים 2 1/2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב, עד נמס תוסס, על 3 דקות. בזהירות להוסיף את הקרם ולבשל, ערבוב, על 1 דקה יותר. מערבבים את האוכמניות, לנפץ כמה פירות יער עם גב כף.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
הסר מהחום, ולאחר מכן להוסיף את הקוניאק ולחזור לחום בינוני. בזהירות להטות את המחבת כך הקוניאק מצית (אם באמצעות תנור חשמלי, להחזיק גפרור מואר ליד הרוטב כדי להצית אותו); לבשל עד שהלהבות שוככות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מורחים קצת mascarpone מילוי על פרוסות עוגה 4 קילו; קרוב עם הנותרים 4 פרוסות עוגה. למעלה עם האוכמניות והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
16
צילום: אנדרו מקאול

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.