עוגת קישואים שוקולד עם ציפוי קוקוס
עוגת קישואים שוקולד עם ציפוי קוקוס דורש כ 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 15 מנות עם 342 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש קוקוס, ציפורן טחונה, קישואים וסוכר חום. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. 101 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון של 31%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. נסו עוגת קישואים גזר כתומה עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס, עוגת קישואים שוקולד בריאה עם ציפוי שוקולד אבוקדו, ו עוגת קישואים שוקולד יוגורט יווני עם ציפוי שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את החמאה, השמן והסוכר לתערובת אחידה.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
שלב את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, הקינמון והציפורן; מוסיפים בהדרגה לבלילה לסירוגין עם חלב חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקפלים פנימה קישואים.
יוצקים לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום 325 למשך 45-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת למשך 10 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את מרכיבי הציפוי.
מורחים על עוגה חמה. לצלות 4-6 אינץ'. מן החום במשך 2-3 דקות או עד חום זהוב. מגניב לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגת קישואים שוקולד בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.