קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

עוגת קפה אגוזי קינמון

עוגת קפה אגוזי קינמון
עוגת קפה אגוזי קינמון היא לקטו אובו צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון זה משמש 15. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר חום, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 13%, המנה הזו די גרועה. עוגת קפה שמנת חמוצה אגוז קינמון, עוגת קראמבל קפה לילה עם קראמבל קינמון-אגוזים וטפטוף בורבון מתוק, ו ספל קינמון קפה עוגת עם קפה-תאומה נוסף מתוק & שמנת דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. בקערה קטנה מקציפים את החמאה, הביצים, החלב והווניל. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים; מניחים בצד. בקערה קטנה שלבו מרכיבי ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מורחים חצי הבלילה לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מפזרים מחצית מהתוספת. מורחים בזהירות את הבלילה שנותרה מעל; מפזרים את יתרת הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
4
אופים בחום של 375 למשך 25-30 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
5
מגישים חם.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב עוגת קפה עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "