עוגת קפה מתפרקת לימון
את המתכון ניתן להכין עוגת קפה מתפרקת לימון בערך 30 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 10. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, עוגיות חמאה, קליפת לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 16%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת קפה מתפרקת בניחוח לימון, עוגת קפה מתפרקת לימון-פרג, ו עוגת קפה מתפרקת.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים. מפרידים ביסקוויטים וחותכים כל אחד לרבעים; זורקים עם תערובת סוכר.
מניחים בתוך 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה עגולה.
אופים בחום של 400 טסי למשך 20-25 דקות או עד להזהבה. הפוך מיד על מתלה תיל.
שלב מרכיבי זיגוג עד לקבלת תערובת חלקה; מזלפים מעל עוגת קפה חמה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת קפה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "