עוגת קרם לימון
עוגת קרם לימון דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. . אם יש לכם שקדים blanched, ג'לטין, גבינת שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה.
הוראות
כדי להפוך את הקרום: במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני, להמיס חמאה או מרגרינה. מערבבים בקינוח תערובת קרום בר ושקדים. לבשל 4 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתחילה להשחים ולהתפורר.
שמור 2 כפות של תערובת קרום עבור ציפוי. השתמש בחלק האחורי של מזלג כדי ללחוץ הנותרים תערובת הקרום לתוך ungreased 9 אינץ צלחת צלחת צלחת עמוקה. מגניב לגמרי.
יוצקים מים קרים לתוך סיר 2 ליטר שאינו אלומיניום.
מפזרים ג ' לטין על מים ולאפשר לרכך 5 דקות. באמצעות כף עץ, מערבבים תערובת מילוי בר קינוח לתוך ג ' לטין, ערבוב עד חלקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. מרתיחים ומערבבים במשך 1 דקה, ואז להסיר מן החום.
מניחים חלמונים בקערה בינונית.
להקציף 1/4 כוס תערובת לימון חם לתוך חלמונים ביצה.
מקציפים תערובת חלמון ביצה בחזרה לשאר מילוי לימון. החזר תערובת לחום. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
הסר מהחום. מכסים ומקררים.
בקערת ערבוב בינונית, לשלב גבינת שמנת ו 1/4 כוס מילוי לימון (עשוי להיות חם מעט), פועם עד חלקה. בהדרגה לנצח בתערובת מילוי נשאר עד חלקה.
מערבבים בצבעי מאכל אם תרצה.
יוצקים מילוי לקרום. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
מפזרים תערובת שקדים שמורות מעל רק לפני ההגשה.