עוגת שוקולד גרמנית
עוגת שוקולד גרמנית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 973 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, ביצים, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°.גריז 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה; קו עם קלף; גריז וקמח קל.
קמח תהליך, 1 אגוזים כוס, סודה לשתייה 1/2 כפית. מלח עד שהאגוזים נטחנים. בקערה, להקציף שוקולד מריר ו 1/2 כוס מים רותחים עד חלקה.
קרם 2 מקלות חמאה 1/4 כוסות סוכר עד רכות.
הוסף 4 חלמונים אחד בכל פעם, מיזוג אחרי כל אחד. מערבבים בתערובת שוקולד.
מערבבים שמנת חמוצה ו 1 כפית. וניל.
מוסיפים קמח ותערובות שמנת חמוצה לסירוגין לתערובת שוקולד, מתחילים ומסתיימים בקמח. בקערה נפרדת, להכות חלבונים ביצה עד מקציף.
הוסף 1/4 כוס סוכר 1 כף. בכל פעם; לנצח עד חלבונים ביצה להחזיק פסגות רכות. מקפלים לבנים לתוך הבלילה בשלישים. מחלקים את הבלילה בין מחבתות.
אופים עד מעיינות עוגה בחזרה בקלילות, 25 עד 30 דקות. מגניב על מתלה תיל במשך 5 דקות לפני הפיכת עוגות על מתלה.
להקציף 3/4 כוס סוכר, התאדה חלב, 1 מקל חמאה, 4 חלמונים ו 1 כפית. וניל במחבת על אש נמוכה עד חלקה. לבשל מילוי, ערבוב כל הזמן, עד מעובה ופשוט רותח, 10 דקות.
הסר מהחום ומערבבים קוקוס 1/4 כוסות פקאן.
להביא שמנת, 1 1/4 כוסות סוכר וסירופ תירס לרתיחה, ערבוב כדי לפזר סוכר. להפחית חום ומבשל, ערבוב, 5 דקות.
הסר מהחום, להוסיף שוקולד לא ממותק ו 1 מקל חמאה; מערבבים עד חלקה.
הוסף 1 כפית. וניל ו-1/4 כפית. מלח; לשפוך לתוך קערה ולהגדיר בקערה של מי קרח להתקרר. לנצח עד ציפוי מבריק ועבה.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת; להפיץ עם חצי מילוי. למעלה עם שכבה שנייה ומילוי שנותר. למעלה עם שכבת עוגה שלישית. עוגת פרוסט; מקשטים עם קוקוס ופקאנים נוספים, אם תרצה בכך. תרגע ל-30 דקות.