עוגת שוקולד גרמנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד גרמנית. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר חום, פקאן, מרגרינה מקל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת שוקולד גרמנית, וידוי # 109: אני קונה יותר מדי שוקולד ... עוגת Bundt תות עם גנאש שוקולד לבן, ו עוגת דלעת שוקולד צ'יפס Bundt עם שוקולד Ganache.
הוראות
כדי להכין streusel, כף קל 1/4 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב 1/4 כוס קמח וסוכר חום בקערה קטנה; לחתוך 2 כפות חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בקוקוס ופקאנים.
כדי להכין עוגה, מעיל מחבת 12 כוס עם ספריי בישול; מפזרים 1 כף סוכר מגורען. תניח בצד.
מערבבים קקאו ושוקולד אפייה בקערה קטנה; מוסיפים מים רותחים, מערבבים עד שהשוקולד נמס. תניח בצד.
שלב 1 1/2 כוסות סוכר מגורען ו 1/3 כוס חמאה במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב (כ 5 דקות).
מוסיפים וניל וחלבוני ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. כפית קלה 2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מערבבים בתערובת קקאו. כפית חצי הבלילה למחבת מוכנה; למעלה עם streusel. כפית נותרת הבלילה מעל streusel.
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת. מגניב לגמרי.
כדי להכין זיגוג; לשלב אבקת סוכר וחמאה בקערה קטנה.
מוסיפים חלב; מערבבים עם מקצף.