עוגת שוקולד גרמנית
עוגת שוקולד גרמנית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך חמאה, פקאן, קמח עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. קו תחתית עם נייר קלף, ואז חמאה קמח את הנייר.
בקערה קטנה, לטאטא את קמח העוגה עם קינמון, אגוז מוסקט ומלח. בכוס מדידה, מערבבים את החמאה עם תמצית וניל וסודה לשתייה עד בשילוב. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה מרוכך עם הסוכר עד רכות.
מוסיפים את החלמונים ומכים עד שהם משולבים, ואז להכות את השוקולד המומס, גירוד בצד ובתחתית של הקערה לפי הצורך. לנצח את החומרים יבשים ורטובים 3 קבוצות לסירוגין, גירוד בצד של הקערה מדי פעם.
להעביר את הבלילה עוגה לקערה גדולה ולשטוף את קערת הערבוב.
מוסיפים את חלבוני הביצה לקערת הערבוב ומכים עם המקצף עד פסגות רכות טופס. מקפלים את החלבונים ביצה מוכה לתוך הבלילה שוקולד עד לא פסים להישאר.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות ולאפות את העוגות במשך 45 עד 50 דקות, עד קיסם מוכנס במרכזים יוצא עם רק כמה פירורים לחים מצורפים.
תן לעוגות להתקרר מעט על מתלה תיל, ולאחר מכן להפוך את העוגות לקלף את נייר הקלף.
תן לעוגות להתקרר לחלוטין.
מורחים את הפקאן על צלחת עוגה וטוסט במשך כ -12 דקות, עד שהם ריחניים.
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ 1 כוס האגוזים, משאיר את כל השאר. בקערה של מערבל עומד מצויד עם המקצף (או באמצעות מערבל חשמלי כף יד), להכות את החמאה מרככת עם הסוכר של ממתקים ואבקת קקאו עד בשילוב.
מוסיפים את תמצית הוניל וקפה חם ומכים את הזיגוג עד רכות. מקפלים את 1/2 כוס קוקוס מגורר ואת אגוזי פקאן קצוצים.
מניחים שכבת עוגה על צלחת וממרחים חצי מהציפוי למעלה. מכסים בשכבת העוגה השנייה וממרחים את הציפוי הנותר למעלה.
מקשטים את העוגה עם קוקוס מגורר וכל פקאן קלוי.
חותכים את העוגה לחתיכות ומגישים.