קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד וקרמל ombre

עוגת שוקולד וקרמל ombre
המתכון שוקולד & עוגת ombre קרמל יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. יש קינוח זה 994 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד, יוגורט טבעי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת אומברה ורודה, עוגת אומברה סגולה, ו עוגת Ombre מנדרינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
גריז ובסיסי קו של 2 x 20cm סנדוויץ ' פחיות עם אפייה קלף. עבור ספוגי וניל ושוקולד, מערבבים את כל המרכיבים, מלבד הקקאו, יחד עם מקציף חשמלי. לגרד חצי מהתערובת לקערה שנייה ולהשקות את הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לגרד את הפחים ואופים במשך 20-25 דקות עד שיפוד דקר יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
חזור על שלב 1 עבור הספוגים קרמל & קרמל צ ' וק, שוב עוזב קקאו מתוך הערבוב הראשון, ולאחר מכן פיצול התערובת לשניים ו whizzing את הקקאו לתוך אצווה אחת. מבשלים מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
נייר אורזנייר אורז
5
בעוד הספוגים מתקררים, ממיסים את השוקולד הכהה והחלב יחד בקערה על פני מחבת של מים שבקושי מבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום, מערבבים בקרם וקריר או צונן עד להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
7
כאשר הספוגים קרירים, מורחים שליש מהקרמל על ספוג הווניל העליון עם ספוג הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מורחים על שליש נוסף של הקרמל העליון עם ספוג קרמל-choc, ואז השליש האחרון של קרמל העליון עם ספוג שוקולד (לא פאניקה אם אתה מערבב את השכבות, העוגה עדיין ייראה נהדר כאשר אתה חותך).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מורחים את הדובדבן שוקולד על כל העוגה כדי לשרת. זה ישמור במקום קריר במיכל אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם

מרכיבים

225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה רכה מאוד, בתוספת תוספת עבור משומןחמאה רכה מאוד, בתוספת תוספת עבור משומן225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גלגלית זהב סוכרגלגלית זהב סוכר175דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שקד טחוןשקד טחון1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1501 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט טבעי סיריוגורט טבעי סיר1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נייר אורזנייר אורז175דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר muscovado אורסוכר muscovado אור50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר muscovado כההסוכר muscovado כהה85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שקדים טחוניםשקדים טחונים12 כפיות אבקת שוםקקאוקקאו397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קרמל (מצויד ליד חלב מרוכז בחנויות)קרמל (מצויד ליד חלב מרוכז בחנויות)140דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מרירשוקולד מריר140דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד חלבשוקולד חלב3001 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כפולקרם כפול

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג את העוגה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "