קושיקשה
מוכן ב44 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד מותכת עם מקלות מסוכרים מרוסקים

עוגת שוקולד מותכת עם מקלות מסוכרים מרוסקים
זמן הכנת המתכון כ 44 דקות. נסו עוגת שוקולד מותכת עם מקלות מסוכרים מרוסקים, בייגלה מצופה שוקולד עם מקלות מסוכרים מרוסקים, ו ביסקוויט שוקולד לבן עם סוכריות כתושות {חיטה מלאה, דל קלוריות / שומן ואפס חמאה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 6 ramekins או כוסות סופלה אלומיניום
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
ממיסים 1/4 מקל חמאה בסיר קטן על אש נמוכה. צבע את החלק הפנימי של 6 ramekins או כוסות סופלה אלומיניום עם חמאה. מעיל החלק הפנימי של כל ramekin עם סוכר מגורען. שמור.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
שים את המקל הנותר של חמאה ושוקולד צ ' יפס בקערת ערבוב גדולה. הגדר את הקערה על סיר מלא על 1 אינץ ' של מים רותחים. תוודא שהקערה לא נוגעת במים. מערבבים בעדינות את החמאה והשוקולד יחד עד שנמסו והתערובת חלקה. כבה את החימום והמלאי.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מערבבים את הביצים, חלמונים, סוכר ווניל בקערה של מערבל לעמוד. (זה יכול להיעשות גם עם מקצף יד.) לנצח את תערובת הביצים עד שהוא מכפיל בגודל, והוא מקבל עבה מאוד חיוור.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
בעדינות להקציף את השוקולד נמס וחמאה לתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הסר את הקערה מן המיקסר ומערבבים בעדינות את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
יוצקים את הבלילה לתוך ramekins מוכן. מסדרים את ramekins על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 14 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
הסר את העוגות מהתנור ולתת לנוח במשך 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
10
הסר את העוגות מן ramekins, ולסדר אותם על צלחות המשרתים בודדים. אבק עם אבקת סוכר ומקשטים עם מקל ממתקים מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאףסוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאף
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
HOHOHOHOHOHO!!!